Pivo & Bar
A PIVO nem csak nappal nyújt tökéletes helyszínt a csendes kikapcsolódáshoz, de este is pezsgő élettel tölti meg a teret. Pénteken és szombaton DJ-k gondoskodnak az esti hangulatról, a lassú lounge zenétől kezdve a funky-n és az R&B-n át a soulful és deep house-ig széles zenei palettával várjuk vendégeinket, hogy mindenki megtalálhassa a számára tökéletes estét.

Shake it Baby Pivo and Bar Budapest

Shake It, Baby!

Vágytunk valamire, ami felmelegíti a fagyos szombat éjszakákat, kiolvasztja a testeket és melegséggel tölti fel a lelkeket – valamire, ami vad nyári forróságot hoz a télbe. Így hát fogtuk a legdögösebb fekete zenéket, és a PIVO falai közé költöztettük őket. Ezentúl minden szombaton reggaeton, R’n’B, dancehall, trapp és twerk zenék rengetik meg a belvárosi flasztert a Gozsdu Udvarban. Az igazi zenei csemegék mellett brazil szamba táncosok felbukkanására is jó esély van, így ha még nem lenne elég meleged, a riói karneváli hangulattól tutira törölközőért fogsz könyörögni.

Tőled, csak egy dolgot szeretnénk kérni: semmiképpen se fogd vissza magad! Mehet a popsirázás, a twerk, óriásmosoly-villantás, hajnalig tartó táncolás. A fekete zene legjavát DJ ALAN hozza el nektek szombatonként, és a belépés, mint mindig, most is díjtalan!

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.