Pivo & Bar
A PIVO nem csak nappal nyújt tökéletes helyszínt a csendes kikapcsolódáshoz, de este is pezsgő élettel tölti meg a teret. Pénteken és szombaton DJ-k gondoskodnak az esti hangulatról, a lassú lounge zenétől kezdve a funky-n és az R&B-n át a soulful és deep house-ig széles zenei palettával várjuk vendégeinket, hogy mindenki megtalálhassa a számára tökéletes estét.

R&B és Hip-Hop-tól a latin zenéken át egészen a House mixekig

Parti A Gozsdu Udvarban

A belváros legütősebb Dj csapata a Gozsdu udvarban vert sátrat

A budapesti éjszakai élet pezsgésébe új színeket visz minden héten, hét közepétől hétvégéig a Pivo & Bar új elit DJ alakulata, akik a legkülönfélébb stílusokkal biztosítják mindenki számára a szórakozás magas színvonalát.

Felejthetetlen parti vár a Gozsdu udvarban!

Parti Gozsdu udvarban – A helyszín

Aki nem tudná, a hely a Gozsdu udvar szívében helyezkedik el és két részből tevődik össze – elülső része a terasz és beülős kialakításával a koktélok, sörök, könnyed vacsorák, baráti találkozók szentélye, míg a hátsó rész a táncparkett ördögeinek lett megálmodva.

Parti Gozsdu udvarban – A zene

Itt a zenei műfajok közt széles átmenettel az R&B és Hip-Hop-tól a latin zenéken át egészen a House mixekig minden előkerül a kalapból, saját programsorozatok keretén belül, hogy mindenki megtalálhassa kedvenc estjét a palettán.

A show már szerdánként kezdetét veszi, ahol Bárány Attila izzítja be a kiéhezett fiatalokat és táncolni vágyókat, löketet adva nekik a hét további részére. Bensőséges, baráti hangulatú partijaival igazán kellemes levezetést ad az aznapi munkát követően, és egyben felpörget a következő napi igazi pialocsolós, megborulós Dirty Pandára, ahol egy pandafejű lány kíméletlenül önti a szádba az alkoholt lerészegedésig…… mindeközben a háttérben DJ Emory zenéi szólnak kegyetlen lendülettel, amik mellett a lábad önkéntelenül is megmozdul.

Dirty Panda

A Dirty Panda a maga dögös, fiatalos, féktelen szellemiségével méltán kivívta magának a huszonévesek elismerését és tetszését, amivel egy új partisorozat tudott megszületni.

R’n’B és Hip-hop parti a Gozsduban


Pénteken már-már kötelező jelleggel a „Like A Black” parti dominál. A bronxi feelingen lovagolva, R&B, Hip-Hop és Reggaeton ritmusokat tolva fulladásig DJ Ben Jr. önti magából a mixeket, amire visszatérő vendégekként sokszor komplett tánciskolák is lenéznek, hogy kiengedjék magukból a fáradt gőzt, ezzel együtt megmutassák a népnek, hogy kell mozogni. A fekete zenék koronázatlan királya mellett DJ Nash és Revolution is alkalmak adtán tiszteletét teszi, még feljebb emelve ezzel az esték magas színvonalát.

DJ Nash

Szombattal zárva a hetet a samba kedvelőit veszi célba a latin páros, DJ Alan és DJ Jesus Remesal, akik mellett a Samba Fever Brazil Show lélegzetelállító táncosai teszik fel az i-re a pontot, igazi fülledt, forró hangulatot varázsolva a tánctérre. A lenge samba kosztümök és a csípőrázás minden héten megbódítja a közönséget, és nem túlzás azt mondani, hogy mindig teltházas latin estekkel zárja a hétvégét a Pivo.

A DJ csapat és természetesen a személyzet is a lehető legtöbbet megteszi azért, hogy bármelyik nap is nézz le a Gozsdu udvar ékkövébe, olyan élményben legyen részed, amit még sokáig fogsz emlegetni. Ha pedig igazán betalál nálad akármelyik parti a fentiek közül, törzsvendégként még több élményt nyújt majd számodra, és szolgál majd sok feledhetetlen estével a Pivo & Bar.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.