Pivo & Bar
A PIVO nem csak nappal nyújt tökéletes helyszínt a csendes kikapcsolódáshoz, de este is pezsgő élettel tölti meg a teret. Pénteken és szombaton DJ-k gondoskodnak az esti hangulatról, a lassú lounge zenétől kezdve a funky-n és az R&B-n át a soulful és deep house-ig széles zenei palettával várjuk vendégeinket, hogy mindenki megtalálhassa a számára tökéletes estét.

Pivo Bar koktél Budapest

Koktélba Öntjük A Világod!

Szélsebességgel száguldunk a nyári koktéloázis sűrűjébe. Habár a Porsche szerelem várat magára, fejben már hűthetjük magunkat a jégbe zárt ízekkel. A Pivo&Bar koktél kínálata új utazásra hív, s cikkünk után ideje végignyálazni a listát élesben is, amihez remek idegenvezetést szerveztünk.

Induljunk ki a betondzsungel szikráiból, az amerikai bartending fénykorából, ha már a gozsdu szívében szálltunk meg az este. Anchoss Mash, az igazi városi keménymag öblögetője. A narancs likőrrel, barack likőrrel és fekete ribizlivel meghintett bourbon akár egy korttyal is kontinensnyit tud repíteni az ízlelőbimbóidon, hogy szippants egy kis manhattani clean air-t.

Kifinomult urbanista ízlésedre viszont gyorsan le kell öblíteni az amerikai álmot, erre pedig pont remek lesz a Pistachio Martini, ami bár Bud Spencert már sosem mossa le magáról, azért a vanília és pisztácia remeke legalább olyan ütős lesz.

Pistachio Martini koktél

És ha már jöhet egy kis zöld – na nem olyan -, akkor ideje új koktélra evezni, hiszen két koktél nem koktél! Kifejezetten a Shake It Baby! állandó szombati eseményünkre elővettük a brazilt, ami nem csak nemzeti, nem csak hírhedt, de elég forró is ahhoz, hogy lehűtsön. Ellentétek ide vagy oda, az egyetlen ital, amiben a fekete és a fehér, a jobb és a bal, a jó és a rossz mind egyesül, az a Summer Caipirinha.

Aztán a Brazil Show után egy percre üljünk le és nézzük végig, ahogy a grapefruit és az ananász megkoronázza a tequilát és tovább csábít Dél-Amerika rejtelmeibe. Az 50’-60’-as évek slágere még mindig dalolászik és rendre visszacsábítja áldozatait Acapulcoba, amiről végül a nevét is kapta.

Acapulco koktél

És mire ezt olvasod, már biztosan érdekel valami felnőtt tartalom is, ami nálunk különösen izgalmas csatornára kapcsolja az agyad: karibi rum vaníliával, ananásszal és kókusszal – itt már láthatod a Despacito táncosait a parketten, de nehogy csatlakozz! -, ez a Caribbean Porn.

Persze itt, az ötödik után már kezded igazán érezni a ritmusokat, ezért ideje bevetni az epikus költeményünket, a Summer Melody-t, mely úgy ontja magából a magyar nyarat, hogy egyből hazatalálsz a dinnyés-almás valóságba.
Koppanás után pedig poroljunk le magunkról minden rossz érzést egy Giniliscus-szal, ami olyan egyedi a cékla formulájával, a hibiszkusszal és az Old Tom gin karakterével, hogy biztosan tudod: a Pivo&Barban dobog a város szíve és nem is kell olyan messzire menned ahhoz, hogy egy világot átbulizz egy este alatt.

Giniliscus koktél

Tehát az útvonal rögös, de legyen segítségedre a PivoWeekend hívogató szava, ha eltévednél.

Megtalálsz minket a Facebookon (@pivobarbudapest) és legközelebb kérd meg fotósunkat, hogy készítsen képet rólad és barátaidról, melyek közül a legjobbakat a parti után mindig feltöltjük oldalunkra. Ha sikerülne pár selfie, ne felejts el betagelni a képeken (@pivobargozsdu) és használd a #PivoAndBar hashtaget.
Foglalj időben asztalt a koktélparadicsom felfedezéséhez a +3670 631 8672 -es telefonszámon vagy írj nekünk – ha részletes tájékoztatást szeretnél – az info@pivoandbar.hu címre.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.