Pivo & Bar
A PIVO nem csak nappal nyújt tökéletes helyszínt a csendes kikapcsolódáshoz, de este is pezsgő élettel tölti meg a teret. Pénteken és szombaton DJ-k gondoskodnak az esti hangulatról, a lassú lounge zenétől kezdve a funky-n és az R&B-n át a soulful és deep house-ig széles zenei palettával várjuk vendégeinket, hogy mindenki megtalálhassa a számára tökéletes estét.

Gozsdu udvar Budapest

Mit Tudunk A Gozsduról? Ott Van A Pivo&Bar!

Oda jársz, ott bulizol, ott fogyasztasz, ott találkozol, oda ülsz be, ott táncolsz, ott énekelsz, ott dobod ki a taccsot és hétvégén majdnem odaköltözöl. Annyit hallunk a Gozsdu Udvarról, annyit élünk benne, de vajon mit tudunk róla? Ha semmit, akkor Wikipédia helyett ebben a pár sorban átadjuk a tudást, ami bár holnapra köddé válik a fejedben, mára talán elég lesz.

A Gozsdu Udvar 1901-ben épült, körülbelül 1 éven keresztül a Gozsdu Alapítvány, pontosabban a román származású ügyvéd, Gozsdu Manó megbízásából. A Gozsdu-udvar összesen 60 000 m² beépített terület foglal magába és az épületegyüttes földszintjén a 200 méter hosszú sétány körül 12 000 m² kereskedelmi területtel rendelkezik. Igen, jól sejted, hogy jóval többet rejt magában, mint ameddig az utóbbi pár évben eljutottál. Olyan ereken át fut a belvárosba, hogy nem menekülsz sem a Deáktól, sem az Andrássy-tól, ha oda visz az út este. Mondhatni, Pest vérkeringése itt egyesül egy dobbanásban.

Tehát a mai értelemben vett bulinegyed több mint 100 évnyi emléket és képet cipel magával hétről-hétre, s változatlanul itt talál párra a gasztronómia, a szórakozóhelyek, a mai zene és a kikapcsolódás szerelmese is. Mindig képben és mindig toppon, ahol nincs 2 ugyan olyan hétvége sem télen, sem nyáron.

És ha már nyár, és ha már Gozsdu Udvar, akkor van egy pontja, ahol a régi és az új kéz a kézben jár és ahol a hangulattól a ma este láthatatlanul folyik át a holnapba. A kis történelem óra után irány a Pivo&Bar! Nálunk a budapesti bárok közt egyedülállóan valósul meg egy klasszikus értelemben vett bár, egy étterem és egy szórakozóhely fogalma. Hétfőtől csütörtökig élvezzétek óriási teraszunkon a belváros lüktetését egy jó kávé, koktél vagy kiváló szakácsaink alkotásai társaságában. Pénteken és szombaton pedig tiétek a parkett, jöhetnek a rövidek és hűsítő erősítők, hiszen nincs megállás az őrült bulik versenypályáján nyáron sem!

De hogyan álljunk neki egy Gozsdu bulinak? Itt nem maradtok tipp nélkül!

1. Ki néz vissza a tükörből? Na ugye!
Öltözz fel rendesen, hagyd otthon a kapucnis pulcsit, meg a szandált zoknival. Elő az ingekkel, a legszebb cipőkkel, az indokolatlanul drága karórákkal. Illatozz. Csípd ki magad, lődd be a sérót – add meg a módját, főleg ha szingli vagy!

2. Kocsi nincs, ne is legyen
Persze nagy a kísértés, hogy mindenképp autóval gyere, de a hétvégi bulizás során a négy kerék legfeljebb előny, de nem feltétel. Szívesen keresgélnél órákig parkolóhelyet a belvárosban? Alkudoznál, telefonálgatnál a haverjaid között, hogy ki vezessen haza? Vannak helyek, ahova még a király is gyalog jár – és a Pivo and Bar pont ilyen.

5. Mérték a vödör
Nem, itt nem csak az alkoholra kell gondolni! Tudjuk, hogy nem a pénz a legfontosabb (dehogynem), de azért az tud fájni, ha egy este elverjük a mama házát is. Tudd, hogy mennyit szánsz az adott estére és annál többet ne is hozz magaddal. Ha pedig kártyával, vagy telefonnal fizetsz, koncentrálj. Menni fog?

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.