Pivo & Bar
A PIVO nem csak nappal nyújt tökéletes helyszínt a csendes kikapcsolódáshoz, de este is pezsgő élettel tölti meg a teret. Pénteken és szombaton DJ-k gondoskodnak az esti hangulatról, a lassú lounge zenétől kezdve a funky-n és az R&B-n át a soulful és deep house-ig széles zenei palettával várjuk vendégeinket, hogy mindenki megtalálhassa a számára tökéletes estét.

Karácsony A PIVO-Ban

Ha jártatok nálunk mostanában, akkor láthattátok, hogy már teljesen átjárt bennünket a karácsony szelleme, és minden erőnkkel azon vagyunk, hogy meghitt ünnepi hangulatot varázsoljunk a Gozsdu Udvar kapujába. Az egész néhány hete kezdődött, amikor a jeges-hűs limonádékat testet-lelket melengető forralt borokra és teákra cseréltük. A forralt bor természetesen az egyik legjobb dolog, ami télen történhet veled, szóval nem csak úgy odavetettük félvállról, hanem ebben is elég komolyan vettük magunkat: a natúr ízesítés mellett fahéjas-szilvás, áfonyás és – most figyeljetek – MÉZESKALÁCSOS verzióban kóstolhatjátok meg kreálmányainkat.

Néhány mézeskalácsos forralt bor elfogyasztása után óriási lendülettel láttunk neki a PIVO felöltöztetésének, az eredmény pedig ez lett:

Szerintetek milyen? Mi imádjuk! Az egyetlen hibája, hogy a szaloncukrokat folyton újra kell tölteni, mert mindig eltűnnek. Rejtélyes…

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.